SPINN OG VINN EN PREMIE

Ved å registrere deg godtar du å motta nyheter om UMAGE og våre siste utgivelser og arrangementer. Du kan melde deg av når som helst.

Skip to content

LES OM VÅRE

Tiltak for bærekraft

Vi er opptatt av å være en fornuftig foregangsbedrift når det gjelder miljøansvar. Hvis vi leverer tidløs, varig og funksjonell kvalitetsdesign, vet vi at naturen vil seire, og det samme vil UMAGE.

2429

ETT TRE PLANTET

Å gi tilbake til naturen

Vi erkjenner at salg av møbler og belysning aldri kan være 100% bærekraftig, men vi ønsker å gjøre en ekstra innsats for miljøet. Vi har inngått et samarbeid med den frivillige organisasjonen One Tree Planted, slik at vi planter et tre hver gang vi selger en av designene våre i tre.

BÆREKRAFTIG LIVSSTIL

Slitesterke kvalitetsmaterialer

Vi velger alltid kvalitetsmaterialer for å sikre at designene våre har lang levetid, slik at du kan leve en bærekraftig livsstil med omtanke for miljøet.

SPARER VERDENS RESSURSER

Utskiftbare elementer

Etter hvert som tidene forandrer seg, endres designene tilsvarende. Når det har gått to år og du plutselig vil ha skinn på spisestolene i stedet for velur, er det bare å bytte ut veluren med skinn på noen få minutter.

Det samme gjelder lenestoler, skap og annet ansvarlig design. Det betyr at du kan gi nytt liv til designet og interiøret uten å måtte kjøpe et helt nytt møbel, noe som sparer verden for ressurser.

ALLSIDIGHET

Multifunksjonell & fleksibel

Hvorfor ha en bordlampe eller et sidebord uten en USB- eller trådløs lader i tillegg? Hvorfor ikke gjøre plass til oppbevaring der det uansett er ledig plass? UMAGE svarer ikke bare på disse spørsmålene, men får dem også til å skje.

Et av de viktigste aspektene ved møbel- og belysningsdesignet hos UMAGE er multifunksjonalitet og fleksibilitet.

Å designe med mer enn én funksjon i tankene er en bærekraftig tankegang, ettersom det reduserer antall produkter du må kjøpe for å få en komplett innredning av rommet ditt.

HORIZONS-PROSJEKTET

100% resirkulerte tekstiler

I vårt arbeid for en mer bærekraftig fremtid har UMAGE byttet ut alle eksisterende tekstiler i kolleksjonen vår med nye, 100 % resirkulerte og sertifiserte tekstiler.

Horizons-stoffene er resirkulert fra plastavfall og gjenbrukt til et nytt formål i utformingen av de komfortable stolene og de sjarmerende skapene våre hos UMAGE

DUNES COLLECTION

Nordic Swan Ecolabel

olleksjonen Dunes fra Sørensen Leather er en del av vår faste kolleksjon av møbeltrekk til lenestoler og ottomaner. Dunes-kolleksjonen har fått Svanemerket: En høyt respektert sertifisering som bekrefter at den oppfyller deres strenge krav til miljø, bruk av energi og ressurser. 

Nordisk Miljømerking arbeider for å redusere miljøbelastningen fra produksjon og forbruk av varer ved hjelp av Svanemerket, slik at det blir enklere for forbrukerne å velge de miljømessig beste varene. Svanemerket stiller strenge miljøkrav i alle relevante faser av et produkts livssyklus og strenge krav til kjemikalier som brukes i miljømerkede produkter.

featured-image

BÆREKRAFTIGE FJÆR

Responsible Down Standard

Hos UMAGE sikrer vi at alle gåsefjær som brukes til vår Eos fjærlampe-kolleksjon er 100 % bærekraftig hentet fra jordbruksland til sluttforbruker. Alle fjær er lisensiert med en RDS-sertifisering som sikrer at dyrene har det bra i produksjonen vår.

VAKRE OPPBEVARINGSBOKSER

Miljøvennlig emballasje

Hos UMAGE blir de fleste designene levert flatpakket hjem til deg. Denne tilnærmingen lar oss utnytte plassen som er tilgjengelig under transport, og dermed redusere CO2-utslippene for hvert design. Å prioritere flatpakket design betyr at de fleste design må monteres hjemme. Dette betyr også at de fleste design har utskiftbare deler og reservedeler, noe som sikrer lang levetid for designene. Alle design er videre pakket forsiktig med miljøvennlige materialer, og eliminerer skum og plastavfall. Denne forpliktelsen gjenspeiler vårt mål om å minimere plastavfall når du velger et design fra UMAGE.

REPARASJON OG UTSKIFTING

Resirkulering av deler

Alle designs kan deles inn i nøkkelelementer for resirkulering, og slitte deler kan byttes ut, for å forlenge levetiden til designene.