SPINN OG VINN EN PREMIE

Ved å registrere deg godtar du å motta nyheter om UMAGE og våre siste utgivelser og arrangementer. Du kan melde deg av når som helst.

Skip to content

UMAGE

Career

UMAGE er et dansk ord som betyr ’å gjøre en innsats’, og det er akkurat det vi ønsker å gjøre hver dag. UMAGE er stedet der vakker dansk design møter prisgunstig design, materialer av høy kvalitet og en genuin omtanke for miljøet.

Jobbe hos UMAGE

Hos UMAGE liker vi å tenke på oss selv som en liten familie. En ambisiøs familie med mange ulike kompetanser, evner, håp og drømmer. For forskjeller skaper ekstraordinære resultater – selv om vi må ta en omvei en gang i blant.

Globalt er vi ca. 45 personer som er ansatt i UMAGE. Vårt hovedkontor ligger i København og våre grunnleggere er danske, men vi har også kontorer i New York, Hong Kong, Ho Chi Minh City og Stuttgart. Vi snakker engelsk hver dag og opplever den spesielle kulturen som oppstår når mange forskjellige nasjonaliteter er samlet i et felles oppdrag

4-dagers arbeidsuke

Hos UMAGE ønsker vi å forbedre balansen mellom jobb og privatliv. Vi tror på at vi alle blir lykkeligere og mer effektive når vi har tid til å lade opp og tilbringe kvalitetstid med familie og venner. For å styrke denne holdningen har vi kun en 4-dagers arbeidsuke på 30 timer, med fri hver fredag.

HVA VI TILBYR

4-dagers arbeidsuke med fri hver fredag


God lunsjordning og gratis sunn snacks


Massasje fra en profesjonell behandler annenhver måned


Sentral beliggenhet i København


Fantastiske kolleger


Sosiale aktiviteter inkludert firmaturer og lanseringsfester


Teambuilding og torsdagsbarer


Personlig og faglig utvikling


Helseforsikring for hele familien


Foreldrepermisjon


Pensjonsplan Arbeidskultur

Arbeidskulturen i UMAGE

Arbeidskulturen i UMAGE kjennetegnes av å være åpen og morsom med en flat hierarkisk organisasjonsstruktur. Alles meninger er viktige, og vi hjelper hverandre i en tverrfaglig tilnærming med store og små tiltak.

Vi har forpliktet oss til å fremme likestilling og mangfold på arbeidsplassen ved å skape en arbeidsstyrke som er mangfoldig, fremmer positivitet og gir alle en positiv innstilling, uansett bakgrunn eller egenskaper. Vi diskriminerer ingen på grunn av alder, funksjonshemming, kjønn, seksuell legning, rase eller tro.

Vi har for tiden 9 forskjellige nasjonaliteter og en mangfoldig representasjon av 53 % menn og 47 % kvinner i organisasjonen.

Arbeidskulturen i UMAGE kjennetegnes av å være åpen og morsom med en flat hierarkisk organisasjonsstruktur. Alles meninger er viktige, og vi hjelper hverandre i en tverrfaglig tilnærming med store og små tiltak. Vi har forpliktet oss til å fremme likestilling og mangfold på arbeidsplassen ved å skape en arbeidsstyrke som er mangfoldig, fremmer positivitet og gir alle en positiv innstilling, uansett bakgrunn eller egenskaper. Vi diskriminerer ingen på grunn av alder, funksjonshemming, kjønn, seksuell legning, rase eller tro. Vi har for tiden 9 forskjellige nasjonaliteter og en mangfoldig representasjon av 53 % menn og 47 % kvinner i organisasjonen.

Hos UMAGE er vi alltid interessert i å høre fra talentfulle mennesker som ønsker å bli en del av teamet vårt.

Du er alltid velkommen til å sende oss en uoppfordret søknad ved å kontakte vår HR-direktør, Camilla Sustmann på csu@umage.com eller +45 31 39 01 74

Vi gjør oppmerksom på at uoppfordrede søknader vil bli oppbevart i 6 måneder.

Designforslag

Hvis du er designer er vi alltid interessert i å motta dine designforslag, så send oss gjerne en digital presentasjon til design@umage.com