SPINN OG VINN EN PREMIE

Ved å registrere deg godtar du å motta nyheter om UMAGE og våre siste utgivelser og arrangementer. Du kan melde deg av når som helst.

Skip to content

Garanti

TAKK FOR DIN INTERESSE FOR UMAGES PRODUKTER OG TJENESTER

Vi deltar også på mange design- og møbelmesser i Europa og utenfor Europa. Hvis du vil hilse på oss på en av standene våre, kan du skrive til info@umage.com, så sender vi deg en liste over hvilke messer vi deltar på.

HVA DEKKER DENNE BEGRENSEDE GARANTIEN?

10-års garantien dekker eventuelle produksjonsfeil i materiale eller utførelse, som oppstår ved normal bruk og vedlikehold, i henhold til våre instruksjoner levert sammen med produktet. I løpet av denne garantiperioden vil UMAGE reparere eller erstatte, uten ekstra kostnad, de påviste defekte komponentene det gjelder, som også dekker LED-ene og/eller LED-driveren. Hvis det anses nødvendig, vil hele produktet bli erstattet uten ekstra kostnad.

HVA VIL UMAGE GJØRE FOR Å RETTE PROBLEMENE?

UMAGE vil enten reparere eller bytte ut LED-lampen kostnadsfritt med en ny lampe eller reparere den med reservedeler. Det er ikke mulig å få pengene refundert.

2360
hover-image

HVOR LENGE VARER GARANTIEN?

Garantiperioden for LED-lamper kjøpt fra UMAGE er 10 år fra kjøpsdatoen. Ved utskifting av LED-lampen eller en del av LED-lampen gjelder den gjenværende garantien for den opprinnelige LED-lampen eller 10 år fra datoen for utskifting eller reparasjon, avhengig av hva som er lengst.

HVA DEKKER IKKE GARANTIEN?

10-års garantien dekker ikke problemer som er forårsaket av forhold, funksjonsfeil eller skader som ikke er et resultat av defekter i materiale eller utførelse.

HVA MÅ DU GJØRE?

Hvis LED-lampen er kjøpt innenfor EU: For å få garantiservice må du fylle ut UMAGEs reklamasjonsskjema, slik at UMAGE kan fastslå problemet og finne den beste løsningen for deg. Du kan alltid kontakte UMAGE direkte selv om LED-lampen er kjøpt gjennom en forhandler. Ved å bruke reklamasjonsskjemaet vil du bli bedt om å dokumentere mangelen og legge ved kvittering.

Hvis LED-lampen er kjøpt utenfor EU: For å få garantiservice, må du kontakte forhandleren der du kjøpte LED-lampen, slik at de kan finne ut av problemet og den mest passende løsningen for deg. Når du kontakter forhandleren vil du bli bedt om å dokumentere mangelen og vise kvitteringen. Finn og last ned alt markedsføringsmateriell angående vår 10-års garanti her.