Skip to content

utforsk vår

Hope | Leather

Hope-kolleksjonen, sertifisert av OEKO-TEX, er nøye utformet med et dypt engasjement for eleganse og miljøbevissthet. Hope-læret er et førsteklasses, semi-anilinlær som utstråler en harmonisk og varm aura, perfekt egnet for salongmøbler. Lærets lett børstede overflate bevarer forsiktig den naturlige kornstrukturen og resulterer i en elegant, matt og subtilt teksturert overflate. Dette omhyggelige børsting sikrer høy holdbarhet, noe som gjør det til et utmerket valg for steder der livet leves.

Jordiske toner

Tilgjengelig i tre naturinspirerte farger; svart, brun og cognac - Hope Leather-kolleksjonen bringer ubesværet en touch av sofistikering til ethvert interiør og blander seg perfekt med fargene på eik fra salongstolene. De tre lærtypene er laget på bestilling og er tilgjengelige for alle stykkene i samlingene A Conversation Piece og The Reader.

Kromfri garvning

Garvningen av Hope-læret er kromfri, noe som sikrer en prosess som er til fordel både for deg og planeten. Produsert uten bruk av krom under garvningsprosessen, er Hope-læret et renere, grønnere alternativ til tradisjonelt kromlær. Ved å eliminere skadelige kjemikalier reduserer vi ikke bare miljøpåvirkningen, men tilbyr også et tryggere, mer bærekraftig alternativ. Produksjon av kromfritt lær betyr mindre forurensning, renere avfallstrømmer og forbedret nedbrytbarhet.

OEKO-TEX® sertifisert

Vårt Hope-lær er sertifisert med OEKO-TEX® LEATHER STANDARD. LEATHER STANDARD-merket garanterer at Hope-læret gjennomgår grundige tester og sikrer at ingen stoffer som er skadelige for helse eller miljø blir brukt - alltid i samsvar med de høyeste standardene. Testkriteriene for LEATHER STANDARD er standardisert globalt og oppdateres årlig for å inkludere nye juridiske krav eller vitenskapelige oppdagelser.

Global Recycled Standard

Hope-læret er sertifisert med GRS og sikrer:

  • At læret er verifisert og oppfyller ISO-kravene for gjenvinnbarhet. Både bearbeidet materiale og forbrukeravfall kan brukes.
  • At læret oppfyller strenge sosiale og miljømessige krav.
  • At skadelige kjemikalier ikke tillates brukt i GRS-sertifiserte produkter.
  • At identiteten til det resirkulerte materialet bevares: fra produksjon til ferdig produkt. En uavhengig tredjepart reviderer hvert trinn i forsyningskjeden.

Stoffspesifikasjoner

Se Hope-fargene og stoffspesifikasjonene her.

Cognac
Brown
Black

Bli inspirert