SPINN OG VINN EN PREMIE

Ved å registrere deg godtar du å motta nyheter om UMAGE og våre siste utgivelser og arrangementer. Du kan melde deg av når som helst.

Skip to content

SE VÅRE PRODUKTER I

Augmented Reality

Ville det ikke vært flott om du kunne prøve ut en ny lampe eller et møbel før du kjøper og monterer det? Med vår nye AR-funksjon kan du gjøre nettopp det! Augmented reality-funksjonen lar deg visualisere hvordan produktene våre vil se ut i ditt eget hjem.

UMAGE

Prøv det på egen hånd

Bare gå til produktet du ønsker å prøve og klikk på 3D-knappen på bildet øverst på produktsiden. Dette tar deg til 3D-presentasjonen av det valgte produktet. Her kan du utforske produktet fra alle vinkler samt velge fargen du vil prøve ut.

Når du besøker nettstedet vårt på datamaskinen din, klikker du på AR-logoen i øverste høyre hjørne av 3D-presentasjonen, og en QR-kode vil bli generert. Bare ta opp telefonen eller nettbrettet, skann QR-koden med kameraappen og følg lenken som vises øverst på enheten – dette tar deg til AR-funksjonen. Skann rommet med kameraet, flytt rundt på det valgte produktet og plasser det der du ønsker å se det.

Hvis du bruker smarttelefonen i stedet for datamaskinen, vises det ingen QR-kode når du klikker på AR-logoen. I stedet vil AR-funksjonen åpnes automatisk. Herfra er fremgangsmåten den samme som beskrevet ovenfor.

Har du hatt problemer eller har du forslag til forbedring av AR-funksjonen vår? Vi oppfordrer deg til å kontakte oss på info@umage.com.